Matras 130×220 cm (of 220×130 cm)

Matrasaanhuis heeft een grote collectie matrassen , beschikbaar op voorraad. Helaas……een matras in deze maat hebben wij niet voor u klaarliggen. Maar niets aan de hand…..een matras in maat 130×220 cm kunnen wij gewoon voor u maken. Onze Nederlandse productie-afdeling kan uw matras snel maken en bezorgen. Wij hebben hebben 2 soorten matrassen met pocketvering, die op bestelling worden gemaakt; de Holland Special en de American Special. En… GRATIS BEZORGING!

WAAR ZIJN WE STERK IN?

  • Lage prijs voor écht goede matrassen
  • Maatwerk matrassen snel leverbaar, meestal binnen 2 weken
  • Proefperiode van 2 maanden. Niet goed? Geld Terug!

Matras 130x220cm. Matrassen die wij op maat maken:

De Holland Special is een pocketveermatras van 21 cm hoog. Dit matras is voorzien van een afritsbare witte tijk. De vele veertjes in het matras zijn allemaal apart verpakt. De veertjes kunnen onafhankelijk van elkaar inveren. Dit geeft een heel fijne ondersteuning en een stevig gevoel in het matras. De afwerking van het matras is koudschuim; het beste materiaal voor ieder matras. Wij kunnen dit matras in diverse stevigheden bouwen. De gewichtsindicaties op de site geven een goed beeld, maar bij twijfel kunt u altijd eerst met ons overleggen.

Een extra hoog en luxe afgewerkt matras, onze American Special. Dit supermatras is 25 cm hoog. De extra hoogte wordt verkregen door een dubbele laag koudschuim; het beste schuim om matrassen van te maken. De tijk is gemaakt van Bamboe. Dit is zachter dan katoen en kan 2x meer vocht opnemen. Uw matras wordt op bestelling gemaakt. U kunt diverse stevigheden aangeven. Het matras is omkeerbaar.

De MONACO SPECIAL is het oogappeltje van Matrasaanhuis. Een geweldig matras in de afmeting 120×200 cm, voorzien van een 7 zone pocketvering en standaard uitgevoerd in een dikte van 25 cm. Onze Monaco Special heeft één slaapzijde, dus het matras omdraaien is niet meer nodig! Van onder naar boven, bestaat het matras uit pocketveringen, koudschuim met daarop een extra afwerking van coolgel. Daarnaast is de Monaco Special voorzien van een extra dikke tijk, met 250gr Dacron vulling “Cool en Fresh”. Een tijk met klasse welk uw lichaam koel en fris houdt, vanwege een uitstekende luchtventilatie en vochtregulatie.

HOLLAND SPECIAL – 21 cm hoog

Holland Special 90×200 cm pocketvering 21cm

€379,-

pocketveermatras Holland Special
Pocketvering matras koudschuim Holland Special

MONACO SPECIAL – 25 cm hoog

Monaco Special 130×220 cm pocketvering 25cm

€529,-

Pocketvering matras traagschuim Monaco Special

AMERICAN SPECIAL – 25 cm hoog

American Special 90×200 cm pocketvering 25cm

€469,-

Pocketvering matras koudschuim American Special

Matrasaanhuis.nl heeft een grote collectie matrassen en topdekmatrassen in alle maten. Veel van de soorten zijn snel leverbaar uit voorraad. Op de site kunt u direct een keuze maken voor een dag van bezorging. Wij hebben geen toonzalen maar dat compenseren wij ruimschoots door onze uitgebreide garanties, waaronder 2 maanden niet goed – geld terug! Bij twijfel mag u ons altijd even bellen om te overleggen welk type matras het beste bij u past.